Advertisement

Κοινωνικοσ Τουρισμοσ Οαεδ Αιτησεισ - Δικαιούχοι είναι εργαζόμενοι και άνεργοι που κατά το 2020:

Κοινωνικοσ Τουρισμοσ Οαεδ Αιτησεισ - Δικαιούχοι είναι εργαζόμενοι και άνεργοι που κατά το 2020:. Jun 10, 2021 · οαεδ κοινωνικός τουρισμός 2021: Έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μηνών ή 4. See full list on alfavita.gr Δεν πρέπει να έχει λάβει συναφή παροχή από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο. Βιβλιάριο υγείας ή βεβαίωση αμκα) ή οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο αριθμός μητρώου (αμ) ογα 2.

720 € (2 δίκλινα χ 60 € /ημέρα χ 6 διανυκτερεύσεις) 2. Συγκέντρωσαν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω ή 5. See full list on alfavita.gr May 26, 2021 · ισχύει αποκλειστικά από την ημερομηνία έναρξης μέχρι την ημερομηνία λήξης του συγκεκριμένου προγράμματος στο πλαίσιο του οποίου εκδόθηκε. Είναι εγγεγραμμένοι στο ειδικό μητρώο ανέργων αμεα του οαεδ επιπλέον, για να είναι κάποιος δικαιούχος:

Κοινωνικοσ Τουρισμοσ 2021 Αιτηση / Κακοκαιρία: Τι ισχύει ...
Κοινωνικοσ Τουρισμοσ 2021 Αιτηση / Κακοκαιρία: Τι ισχύει ... from lh6.googleusercontent.com
See full list on alfavita.gr 55 € (2 ενήλικες χ 20 €, 1 παιδί 15 € +1 παιδί δωρεάν) 2. 720 € (2 δίκλινα χ 60 € /ημέρα χ 6 διανυκτερεύσεις) 2. See full list on alfavita.gr Είναι εγγεγραμμένοι στο ειδικό μητρώο ανέργων αμεα του οαεδ επιπλέον, για να είναι κάποιος δικαιούχος: Για τη διαμονή το κόστος επιμερίζεται ως εξής: See full list on alfavita.gr Οι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν από μία (1) έως έξι (6) διανυκτερεύσεις, όποτε επιθυμούν κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος, σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν ελεύθερα από το «μητρώο παρόχων» του οαεδ, κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο του.

Δικαιούχοι είναι εργαζόμενοι και άνεργοι που κατά το 2020:

Οι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν από μία (1) έως έξι (6) διανυκτερεύσεις, όποτε επιθυμούν κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος, σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν ελεύθερα από το «μητρώο παρόχων» του οαεδ, κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο του. 775 € (84%) ιδιωτική συμμετοχή:151 € (16%) πληροφορίες για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του οπεκα Α) οι συνταξιούχοι του εφκα (ογα) και οι συνταξιούχοι του λογαριασμού ανασφάλιστων υπερηλίκων του άρθρου 1 του ν.1296/1982. See full list on alfavita.gr See full list on alfavita.gr Έλαβαν 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή 3. Οικογένεια με 2 παιδιά (5 και 10 ετών) που έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ και επιλέγει 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό σε νησί τον αύγουστο: «τα φετινά προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ και τ. Δικαιούχοι είναι εργαζόμενοι και άνεργοι που κατά το 2020: Μόνο οι δικαιούχοι αμεα ή οι δικαιούχοι που έχουν δηλώσει ωφελούμενο μέλος αμεα στην αίτησή τους μπορούν να λαμβάνουν επιταγή. Οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει o αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (αμκα), καθώς και των προστατευόμενων μελών τους (πχ. Συγκέντρωσαν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω ή 5. Το σύστημα επιλογής των δικαιούχων για το πρόγραμμα κοινωνικού βασίζεται στη μοριοδότηση συγκεκριμένων οικονομικών, οικογενειακών και ασφαλιστικών κριτηρίων.

See full list on alfavita.gr May 26, 2021 · ισχύει αποκλειστικά από την ημερομηνία έναρξης μέχρι την ημερομηνία λήξης του συγκεκριμένου προγράμματος στο πλαίσιο του οποίου εκδόθηκε. See full list on alfavita.gr Είναι εγγεγραμμένοι στο ειδικό μητρώο ανέργων αμεα του οαεδ επιπλέον, για να είναι κάποιος δικαιούχος: 55 € (2 ενήλικες χ 20 €, 1 παιδί 15 € +1 παιδί δωρεάν) συνολική επιδότηση οαεδ:

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2020-21:Όλη η διαδικασία
ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2020-21:Όλη η διαδικασία from static1.s123-cdn-static-a.com
Μόνο οι δικαιούχοι αμεα ή οι δικαιούχοι που έχουν δηλώσει ωφελούμενο μέλος αμεα στην αίτησή τους μπορούν να λαμβάνουν επιταγή κοινωνικού τουρισμού σε συνεχόμενα προγράμματα. Μόνο οι δικαιούχοι αμεα ή οι δικαιούχοι που έχουν δηλώσει ωφελούμενο μέλος αμεα στην αίτησή τους μπορούν να λαμβάνουν επιταγή. 96 € (2 δίκλινα χ 8€/ημέρα χ 6 διανυκτερεύσεις) για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια (μετ' επιστροφής) το κόστος επιμερίζεται ως εξής: See full list on alfavita.gr Jun 10, 2021 · οαεδ κοινωνικός τουρισμός 2021: Είναι εγγεγραμμένοι στο ειδικό μητρώο ανέργων αμεα του οαεδ επιπλέον, για να είναι κάποιος δικαιούχος: May 26, 2021 · ισχύει αποκλειστικά από την ημερομηνία έναρξης μέχρι την ημερομηνία λήξης του συγκεκριμένου προγράμματος στο πλαίσιο του οποίου εκδόθηκε. May 25, 2021 · επιπλέον, για να είναι κάποιος πολίτης δικαιούχος:

See full list on alfavita.gr

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις συμμετοχής στα κεπ όλης της χώρας από τη δευτέρα 24η μαΐου 2021 και μέχρι και την τρίτη 15η ιουνίου 2021. See full list on alfavita.gr Jun 10, 2021 · οαεδ κοινωνικός τουρισμός 2021: Για την υποβολή της αίτησης συμμετοχήςστα κεπ, θα πρέπει να προσκομίσουν: Οικονομια · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ · κοινωνικοσ τουρισμοσ · κοινωνικοσ τουρισμοσ 2021 · οαεδ · οαεδ κοινωνικοσ. Έλαβαν 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή 3. 96 € (2 δίκλινα χ 8€/ημέρα χ 6 διανυκτερεύσεις) για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια (μετ' επιστροφής) το κόστος επιμερίζεται ως εξής: Μόνο οι δικαιούχοι αμεα ή οι δικαιούχοι που έχουν δηλώσει ωφελούμενο μέλος αμεα στην αίτησή τους μπορούν να λαμβάνουν επιταγή κοινωνικού τουρισμού σε συνεχόμενα προγράμματα. See full list on alfavita.gr Για τις λεπτομέρειες των προγραμμάτων θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση τόσο από τον οαεδ όσο και από τον οπεκα ο yπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, κωστής χατζηδάκης, δήλωσε: Α) οι συνταξιούχοι του εφκα (ογα) και οι συνταξιούχοι του λογαριασμού ανασφάλιστων υπερηλίκων του άρθρου 1 του ν.1296/1982. See full list on alfavita.gr Για τη διαμονή το κόστος επιμερίζεται ως εξής:

720 € (2 δίκλινα χ 60 € /ημέρα χ 6 διανυκτερεύσεις) 2. Έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μηνών ή 4. Το σύστημα επιλογής των δικαιούχων για το πρόγραμμα κοινωνικού βασίζεται στη μοριοδότηση συγκεκριμένων οικονομικών, οικογενειακών και ασφαλιστικών κριτηρίων. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις συμμετοχής στα κεπ όλης της χώρας από τη δευτέρα 24η μαΐου 2021 και μέχρι και την τρίτη 15η ιουνίου 2021. Δεν πρέπει να έχει λάβει voucher κατά το αμέσως προηγούμενο πρόγραμμα 2.

ΟΑΕΔ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ...
ΟΑΕΔ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ... from www.tastv.gr
Για τη διαμονή το κόστος επιμερίζεται ως εξής: See full list on alfavita.gr Το σύστημα επιλογής των δικαιούχων για το πρόγραμμα κοινωνικού βασίζεται στη μοριοδότηση συγκεκριμένων οικονομικών, οικογενειακών και ασφαλιστικών κριτηρίων. Α) οι συνταξιούχοι του εφκα (ογα) και οι συνταξιούχοι του λογαριασμού ανασφάλιστων υπερηλίκων του άρθρου 1 του ν.1296/1982. See full list on alfavita.gr Συγκέντρωσαν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω ή 5. Η αίτηση, οι δικαιούχοι, οι προθεσμίες eurokinissi/panoramapress/αποστολησ παπανικολαου 96 € (2 δίκλινα χ 8€/ημέρα χ 6 διανυκτερεύσεις) για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια (μετ' επιστροφής) το κόστος επιμερίζεται ως εξής:

Α) οι συνταξιούχοι του εφκα (ογα) και οι συνταξιούχοι του λογαριασμού ανασφάλιστων υπερηλίκων του άρθρου 1 του ν.1296/1982.

Δεν πρέπει να έχει λάβει συναφή παροχή από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο. May 25, 2021 · επιπλέον, για να είναι κάποιος πολίτης δικαιούχος: Μόνο οι δικαιούχοι αμεα ή οι δικαιούχοι που έχουν δηλώσει ωφελούμενο μέλος αμεα στην αίτησή τους μπορούν να λαμβάνουν επιταγή. Συγκέντρωσαν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω ή 5. Στην περίπτωση συνταξιούχων του ογα που έχουν υπαχθεί στον εφκα και πάσχουν από νοητική αναπηρία, σύνδρομο down ή εγκεφαλική παράλυση απαιτείται επιπλέον η γνωστοποίηση αποτελέσματος πιστοποίησης αναπηρίας ή η απόφασή της. Για την υποβολή της αίτησης συμμετοχήςστα κεπ, θα πρέπει να προσκομίσουν: Οικονομια · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ · κοινωνικοσ τουρισμοσ · κοινωνικοσ τουρισμοσ 2021 · οαεδ · οαεδ κοινωνικοσ. Οικογένεια με 2 παιδιά (5 και 10 ετών) που έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ και επιλέγει 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό σε νησί τον αύγουστο: Α) οι συνταξιούχοι του εφκα (ογα) και οι συνταξιούχοι του λογαριασμού ανασφάλιστων υπερηλίκων του άρθρου 1 του ν.1296/1982. See full list on alfavita.gr Έλαβαν 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή 3. Το 2020, ο προϋπολογισμός του προγράμματος τριπλασιάστηκε, φτάνοντας στα 30 εκατ. Β) οι ασφαλισμένοι του εφκα (ογα) που είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά την 31η δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους (2020) της υποβολής της αίτησης συμμετοχής.

Jun 10, 2021 · οαεδ κοινωνικός τουρισμός 2021: κοινωνικοσ τουρισμοσ οαεδ. Βιβλιάριο υγείας ή βεβαίωση αμκα) ή οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο αριθμός μητρώου (αμ) ογα 2.

Posting Komentar

0 Komentar